In de nieuwe workshop Bewust Zíjn met PaardenKracht wordt het coachen met paarden aangevuld met invloeden uit de Mind-Walk. Dit kunnen ademhalingsoefeningen zijn, meditatieve wandelopdrachten met of zonder paard of het letterlijk loslaten van belemmerende overtuigingen.

Wat is Mind-Walk?
Mind-Walk is een meditatieve wandeling met invloeden uit de tai chi, yoga, mindfulness training, ademhalingstechnieken en meditatie.

In 2018 heb ik mijn licentie als officiële Mind-Walk trainer behaald, zodat ik ook jou kan begeleiden met technieken vanuit de Mind-Walk!

Daarnaast is er een meerdaagse training (3 workshops) ontwikkeld waarin Paardencoaching en technieken uit de Mind-Walk samenkomen:

“Bewust zíjn met PaardenKracht”

Deze meerdaagse training bestaat uit drie workshops, waarvan een deel zich met/tussen de paardenkracht afspeelt. Tijdens deze workshops wordt er (afwisselend met en zonder paarden) gewandeld en bewogen, waarbij oefeningen en technieken uit de Mind-Walk worden ingezet.
Elke workshop duurt maximaal 1,5 uur.

Wat levert het je op?
Na deze meerdaagse training heb je een eerste aanzet gekregen om (nog) meer bewust te zíjn, in het leven te staan én heb je handvatten gekregen om verder op jouw ontwikkelingstocht te gaan.

Kosten: € 73,50 per deelnemer

Nieuwsgierig? Neem dan vrijblijvend contact met me op of meld je direct aan voor een workshop “Bewust zíjn met PK”.

Maximaal twee deelnemers per meerdaagse training (drie workshops).


© 2016 - 2019 De Paardenspiegel