De coach en de coachpaarden stellen zich kort aan je voor.

Astrid

Geboren en getogen in De Bilt en sinds eind jaren 90 (van de vorige eeuw) woonachtig in Zuid-Limburg. 
Al op jonge leeftijd kwam ik in aanraking met het Fjordenpaard en vanaf die tijd heb ik ze in mijn hart gesloten.
Het verzorgen en de omgang met de paarden vond ik eigenlijk altijd al veel leuker dan het rijden en dus ben ik op zoek gegaan naar methoden waarbij rijden niet altijd een onderdeel hoeft te zijn. Ik kwam uit bij grondwerk, vrijheidsdressuur en Parelli.
Toen ik zelf in een mindere periode terechtkwam, kwam ik met een paardencoach in aanraking. Zij coachte mij met behulp van de paarden en dit maakte zo'n indruk dat ik zelf de opleiding tot (kinder)paardencoach, via 3PK Kennishuis, ben gaan volgen.
In augustus 2016 heb ik mijn eigen coachpraktijk opgericht om zo andere mensen te kunnen begeleiden op hun levenspad.


Bart

Bart is een grijze Fjordenruin (een je-weet-wel hengst) en geboren in 2010. Bart is een ideaal "spiegelpaard". Het is een clown, houdt van spelletjes, isflink eigenwijs, maar lief en eerlijk.
Bart is in september 2013 bij mij gekomen. Onze gezamenlijke route was in het begin niet gemakkelijk, maar we hebben het gered en zijn nu maatjes voor het leven!


Kiki

Kiki is een isabelkleurige Fjordenmerrie en geboren in 1990. Ze heeft een niet heel erg leuk verleden, maar inmiddels gaat het heel erg goed met haar.
Ze is sinds november 2015 bij Bart en mij. Kiki is rustig, gereserveerd, eigenwijs en superlief! Ze kijkt even de kat uit de boom en als ze zich veilig voelt, is het helemaal goed. Kiki wordt voornamelijk bij de kindercoaching ingezet.

© 2016 -2019 De Paardenspiegel