Heb jij, na een val, ongeluk of  of ander incident van/met jouw paard angst gekregen (tijdens de dagelijks routine) voor jouw paard, belemmert dit jouw in de omgang met jouw paard en zou je van deze angst af willen komen of handvatten willen krijgen om met de angst om te gaan? Meld je dan aan voor de individuele coaching "Angst voor mijn paard na een val/ongeluk, en nu dan?".

 

Wat leer je tijdens deze coachingsworkshop?
We starten met een intakegesprek. Wat is er gebeurd en wat (en is) de impact?
Na deze analyse gaan we een aantal ontspanningsoefeningen uitvoeren. Hierna volgt een opdracht met betrekking tot het observeren van paarden in kuddeverband. Voorafgaand aan deze opdracht krijg je een theoretische uitleg over natuurlijk paardengedrag en hoe wij als mensen hier wel of niet bij aansluiten en/of op reageren.
 

Na de observatie volgen een aantal opdrachten, die gericht zijn op vertrouwen en het bewust in het hier en nu zijn. Bij sommige van deze oefeningen sluiten de paarden aan.
 

De coaching wordt afgesloten met een terugkoppeling van de oefeningen en opdrachten.

Na deze (ongeveer) twee uur durende sessie weet je meer over de wisselwerking tussen mens en paard, kun je de gedragingen tussen paard en mens (beter) duiden en heb je (meer) inzichten gekregen in jouw gevoel tijdes de dagelijkse omgang/routine met jouw paard(en).

 

Praktische informatie:
Duur: 2 uur
Datum: in onderling overleg te plannen
Groepsgrootte: individuele sessie
Prijs: € 42,50 p.p., per sessie
Locatie: Voerendaal (Zuid-Limburg) - dit betreft een buitenlocatie
(In overleg is een coaching op jouw locatie en met jouw paarden ook mogelijk. Hier wordt dan een aparte offerte voor gemaakt).


Nieuwsgierig? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of meld je direct aan voor deze coaching!

 

LET OP: Er worden geen paardrijlessen gegeven. Alle coaching-sessies gebeuren met de voetjes op de grond!