Activiteiten 2019

"Sta in je kracht" workshop

Datum op aanvraag!

Tijdens de "sta in je kracht" workshop krijg je inzicht in wat paardencoaching inhoudt en wat dit voor jouw hulpvraag (zelfverzekerder worden, grenzen leren aanvoelen en/of aangeven enz.) kan betekenen. We leren ook iets meer over paardentaal, paardengedrag en het overleven in de kudde.
Voorafgaand aan de workshop vul je een intakelijst in, waarmee jouw hulpvraag al enigszins in beeld wordt gebracht.

De kosten voor de "sta in je kracht"workshop bedragen € 28,50 per deelnemer (incl. koffie/thee). Er kunnen maximaal 2 deelnemers per workshop deelnemen. Wees er snel bij, want vol is vol.

Aangezien we op een buitenlocatie werken, zijn we afhankelijk van de weersomstandigheden en kan het zijn dat er bij zeer slecht weer (in overleg) uitgeweken wordt naar een andere datum.


Workshop "gemaskerd bal", locatie Simpelveld

Tijdens deze workshop (die zonder paarden gegeven wordt) gaan we kijken naar de innerlijke emoties en daarnaast naar de maskers die wij dagelijks dragen om onze daadwerkelijke emoties/gevoelens te bedekken. Wat doet dit met onszelf en wat doet dit met de mensen om ons heen.

Hierna zoomen we in op hoe paarden met emoties omgaan (individueel en in de kudde) en hoe paardencoaching jou kan helpen om je te begeleiden op jouw (emotie)levenspad.

Datum op aanvraag
Kosten: € 17,50 p.p.
Tijdstip: 10.00 uur - 12.00 uur
Locatie: ZLSM-station Simpelveld
Maximaal 6 deelnemers per workshop

Meerdaagse training “Bewust zíjn met PK”

Deze meerdaagse training bestaat uit drie workshops, waarvan een deel zich met/tussen de paardenkracht afspeelt. Tijdens deze workshops wordt er (afwisselend met en zonder paarden) gewandeld en bewogen, waarbij oefeningen en technieken uit de MindWalk® worden ingezet.
Elke workshop duurt maximaal 1,5 uur.

Wat levert het je op?
Na deze meerdaagse training heb je een eerste aanzet gekregen om (nog) meer bewust te zíjn, in het leven te staan én heb je handvatten gekregen om verder op jouw ontwikkelingstocht te gaan.

Kosten: € 73,50 per deelnemer

Nieuwsgierig? Neem dan vrijblijvend contact met me op of meld je direct aan voor een workshop “Bewust zíjn met PK”.

De eerste meerdaagse training staat gepland voor:

  • vrijdag 11 januari 2019: 09.00 uur - 10.30 uur (locatie Ubachsberg);
  • vrijdag 18 januari 2019: 09.00 uur - 10.30 uur (locatie Simpelveld);
  • vrijdag 25 januari 2019: 09.00 uur - 10.30 uur (locatie Ubachsberg).

Maximaal twee deelnemers per meerdaagse training (drie workshops).


 


© 2016 -2019 De Paardenspiegel