Activiteiten 2021

Vanwege de COVID-19 maatregelen zijn alle groepsactiviteiten voorlopig gestaakt. Individuele coachingstrajecten zijn, op aanvraag, wel mogelijk. Bij alle coachingstrajecten worden de RIVM-regels in acht genomen.


"Sta in je kracht" workshop

Datum op aanvraag!

Tijdens de "sta in je kracht" workshop krijg je inzicht in wat Paardencoaching inhoudt en wat dit voor jouw hulpvraag (zelfverzekerder worden, grenzen leren aanvoelen en/of aangeven enz.) kan betekenen. Je leert ook meer over paardentaal, paardengedrag en overleven in de kudde.
Voorafgaand aan de workshop vul je een vragenlijst is, waarmee jouw hulpvraag al enigszins in beeld wordt gebracht.

De kosten voor deze workshop bedragen € 27,50 per deelnemer (incl. koffie/thee). Er kunnen maximaal twee deelnemers per workshop deelnemen. 

Aangezien we op een buitenlocatie werken, zijn we afhankelijk van de weersomstandigheden en kan het zijn dat er bij zeer slecht weer (in overleg) uitgeweken wordt naar een andere datum.


Meerdaagse training “Bewust zíjn met PK”

Datum op aanvraag!

Deze meerdaagse training bestaat uit drie workshops, waarvan een deel zich met/tussen de paardenkracht afspeelt. Tijdens deze workshops wordt er (afwisselend met en zonder paarden) gewandeld en bewogen, waarbij oefeningen en technieken uit de meditatie en mindfulness worden ingezet.
Elke workshop duurt maximaal 1,5 uur.

Wat levert het je op?
Na deze meerdaagse training heb je een eerste aanzet gekregen om (nog) meer bewust te zíjn, in het leven te staan én heb je handvatten gekregen om verder op jouw ontwikkelingstocht te gaan.

Kosten: € 43,50 per deelnemer

Nieuwsgierig? Neem dan vrijblijvend contact met me op of meld je direct aan voor een workshop “Bewust zíjn met PK”.

Maximaal twee deelnemers per meerdaagse training (drie workshops).


 


© 2016 -2021 De Paardenspiegel